Bitcoin Miner Daily indtægter falder til 5 måneders lave midt i stigende indpakket BTC og HODLing-vanvid

Et fald i Bitcoins (BTC) transaktionsaktivitet på kæden har resulteret i, at minearbejdere kun tjener 30 BTC i timen.

Folk er ikke interesserede i at handle på bitcoin-blockchain, i stedet for tokeniserer de bare deres beholdning til DeFi-markeder eller bare køber mere.

Det er en velkendt kendsgerning nu, at Bitcoin blockchain behandler betydeligt færre transaktioner, end det er ‚Ethereum‘ modstykke. Og dette fald i transaktionsbehandling har også reduceret minearbejdernes omsætning betydeligt. Hvor meget? Nå, on-chain analysefirma Glassnode peger på tal, der er på et lavt niveau på 5 måneder.

Bitcoin Miner-indtægter rører ved 5 måneders lav

I henhold til den seneste opdatering fra Glassnode faldt minearbejde på det største kryptovaluta-netværk drastisk til et 5-måneders lavt tal på 30 BTC / time.

Tidligere 5-måneders laveste niveau på 31.348 BTC blev observeret den 26. maj 2020

Denne faldende tendens i bitcoin minearbejde viser tydeligt manglende interesse blandt handlende og investorer for at gennemføre transaktioner på BTC-netværket. Da de er faldet, har minearbejdere ikke meget at behandle. Og hvorfor det? Til at begynde med er ultra-lave volatilitetsniveauer, selv efter at BTC har været over $ 10.000 i ganske lang tid.

Selvom der var nogle spændende prishandlinger i begyndelsen af året. Og omkring midten af 2020 (da BTC fløj over $ 12.000), indså BTCUSD, at volatiliteten har rørt 33 procent i den sidste 1-måned og 27 procent i de sidste 10 dage ifølge skæv analyse nedenfor.

Folk ønsker ikke at handle med deres bitcoin-beholdninger. I stedet flytter de til andre veje for at bruge deres BTC til meget mere ‚konstruktiv‘ brug.
Du kan også lide:

Alt hvad du behøver at vide om de længsel efter finansprojekter
CoinGecko: 23% deltager i afkastopdræt, men 40% kan ikke læse smarte kontrakter
Bitcoin banker på $ 11.000, da Altcoins ser en mareridtuge: Crypto Weekly Market Update

Indpakket BTC, der svæver som om der ikke er nogen morgen

Flere datakilder antyder, at bitcoin-indehavere tokeniserer deres BTC-stash en masse for at udnytte DeFi-bommen til at høste ‚øjeblikkelig fortjeneste‘. Ifølge Dune Analytics overgik den samlede levering af indpakket Bitcoin (wBTC) på Ethereum 100.000.

Dette har ført til, at den samlede USD-værdi låst i wrappedBTC rally langt forbi $ 1 mia. I hele oktober, og den stiger stadig støt med de nuværende tal, der nærmer sig $ 1,25 mia.
Indpakket bitcoin-værdiansættelse

Det er den tredje mest populære allé kun forud for Uniswap og Maker. IntotheBlock, der bruger maskinindlæring til at nå frem til betydelige blockchain-datapunkter, bemærker, at wrappedBTC har oplevet en eksplosiv vækst i hele 2020. Dette kan faktisk ses i diagrammet ovenfor.

Flere ‚100+ BTC-ejere‘ er nu kommet ind i økosystemet

Som nævnt ovenfor handler folk ikke bitcoins. Enten tokeniserer de dem på Ethereum, eller de køber mere. Det seneste datasæt fra Glassnode viser, at antallet af BTC-adresser, der indeholder mere end 100 mønter, er steget og har nået en ‚6-måneders højde‘.